Joan Mas I Martí
Català Castellano
Inici  
Raça  
Serveis  
Situació y Contacte  
Contactar clubhipicesparreguera@hotmail.com Telefono de contacto   639 32 73 55

Referencia: Py01  
Clic para ampliar Clic para ampliar Clic para ampliar
22/12/2010
Nou
Edat: 2006
Sexe: Cavall
Preu: A convenir
Ponei de 5 anys ben muntat.

Referencia: Py02  
Clic para ampliar Clic para ampliar Clic para ampliar
28/12/2011
Nou
Edat: 2005
Sexe: Cavall
Preuo: A convenir
Ponei de 6 anys, muntat.

Referencia: Py03  
Clic para ampliar Clic para ampliar Clic para ampliar Clic para ampliar
28/12/2011
Nou
Edat: 2005
Sexe: Cavall
Preuo: A convenir
Ponei de 6 anys, super muntat, noble.

El poni
El poni és un cavall petit d'uns 140 cm d'altura fins a la creu. Se sap que els avantpassats dels actuals cavalls eren gairebé d'aquesta alçària, i a mesura que els hi va anar domesticant i millorant l'espècie, van prendre major altura.

Les races de cavalls de petita alçària originaris d'Anglaterra reben el nom genèric de ponis, d'ells el Shetland és el més diminut amb grandàries que van dels 70 cm als 106 cm fins a la creu. La raça més antiga és la Exmoor, que van utilitzar els antics pobladors d'Anglaterra abans de l'ocupació romana de l'arxipèlag. Eren utilitzats com animals de tir o en terrenys difícils. Existeixen almenys 55 espècies conegudes de ponis.

Els sementals poni són capaços de criar als 2 anys d'edat, no obstant això en captivitat s'espera que tinguin entre 3 i 4 anys d'edat abans de permetre'ls reproduir. A molts mascles no els descendeixen els testículos al escroto fins als 3 anys d'edat.
En la majoria dels casos és l'egua i no el semental el qual determina la grandària de les criatures. El període normal de gestació és de 320 dies i el part és summament ràpid, uns 10 minuts a partir de les primeres contraccions. El potrillo comença a alletar-se ràpidament, a solo dues hores d'haver nascut. Des del seu naixement són animals summament delicats pel que requereixen cures especials i una bona inversió de temps i diners en ells.

Clic para volver

  Favoritos  Añadir a fovoritos       Contactar         Inicio        Diseño Lucky       

Esparreguera - Barcelona