Joan Mas I Martí
Català Castellano
Inici  
Raça  
Serveis  
Situació y Contacte  
Contactar clubhipicesparreguera@hotmail.com Telefono de contacto   639 32 73 55

Proximamente

Breu Història
Es tracta d'una raça molt recent que només ha obtingut reconeixement internacional a partir de la dècada dels seixanta. Deriva de les races holandeses més antigues, com el gelder i froningen, creuades amb sementals pura sang anglesos hannover, trakehner, holstein i oldenburgueses. És un cavall dotat d'acció lineal i elàstica; l'holandès de sang calenta (per a diferenciar-lo de l'holandès de tir, que es coneix com de sang freda) s'està difonent molt per tota Europa com cavall esportiu.

Caràcter
Voluntariós, tranquil i sociable.

Aspecte exterior
Cap bé proporcionat, de perfil acarnerado o recte. Els ulls són vivaços i els ollares, bé dilatats. El coll és musculoso i de longitud mitja, bé col·locat sobre uns fons forts. La línia dorsal és recta i la grupa, lleugerament obliqua. El tórax és ampli i profund; el cos és compacte i arrodonit, el que li confereix l'aspecte de força i potència. Les extremitats estan bé formades, i són fortes i eixutes. El casc està bé format i és dur.

Aptituds

És un cavall d'origen recent, que va ser creat com exemplar de munta esportiva. És un bon saltador i un excel·lent cavall de domatge clàssic. El seu caràcter tranquil i sociable, així com també la seva versatilitat, li permeten adaptar-se a la munta de camp i al tir lleuger.

Clic para volver

  Favoritos  Añadir a fovoritos       Contactar         Inicio        Diseño Lucky       

Esparreguera - Barcelona